Tribute to Bruce Springsteen

EN HYLLEST TIL BRUCE SPRINGSTEEN

Roger Handeland tar oss med på en historie om Bruce Springsteen. Med seg har han storband med både blåsere og korister, og de utgjør totalt 12 personer.

De fremfører store og kjente låter fra Bruce Springsteens 40 år lange karriere, som «Born in the U.S.A.», «Hungry Heart», «The River», «Cover Me» «My Hometown» og låter fra albumet «The Seeger Sessions». Roger er en flink historieforteller, som skildrer Bruce sitt liv på en god måte.

Den amerikanske rockemusikeren, gitaristen, sangeren og låtskriveren Bruce Springsteen er kjent for sin blanding av musikk, poetiske sangtekster og innslag av americana sentrert rundt hjemstaten New Jersey.

Springsteen har turnert og innspilt plater, hovedsakelig sammen med sin gruppe E Street Band, men også alene og sammen med andre musikere. Han har solgt mer enn 65 millioner album i USA, og 200 millioner på verdensbasis, og han har mottatt en rekke priser, blant annet 20 Grammypriser, to Golden Globe-priser og én Oscarpris.

I 2016 ble Bruce Springsteen tildelt USAs høyeste sivile utmerkelse, Presidentens frihetsmedalje av president Barack Obama.

Dato_ukonvertert: 2021-10-08T19:00:00+02:00

Dato Full: 8. October 2021 19:00

Dato Kun: 8. October 2021

Klokka: 19:00

Pris fra: 400

 

Sted: Arendal Kulturhus
Sal: Store Torungen
Dato: