Eva Cassidy – The Story


Hyllestkonsert – Eva Cassidy

En skildring av livet til Eva Cassidy gjennom video, stemme og sang. Elsa Jean McTaggert presenterer en hyllest til sin favorittartist Eva Cassidy. Med gitar og sin fantastiske stemme, akkompagnert av piano, bringer hun til live selve essensen av Eva når hun relaterer sangene til den vakre, og likevel tragiske historien om en av verdens mest ikoniske stemmer. Eva Cassidy ble bare 33 år og hennes sanger ble først verdenskjent flere å etter hennes alt for tidlige bortgang.

«En av disse veldig få menneskene med en særegen nok stemme til å kunne fremføre musikken og sangene til Eva Cassidy» (Tom King Southside Advertiser).

Eva Cassidy hadde evnen til å bevege publikum gjennom sin tolkning av kjente sanger. Elsa har laget et helt spesielt hyllestshow som gjenspeiler tolkningen av disse sangene. «Eva Cassidy: The Story» vil være en dyp personlig, gripende hyllest til en inspirerende stemme og en utrolig talentfull musiker som verden oppdaget tragisk sent.Dato_ukonvertert: 2021-09-28T19:30:00+02:00

Dato Full: 28. September 2021 19:30

Dato Kun: 28. September 2021

Klokka: 19:30

Pris fra: 350

 

Sted: Arendal Kulturhus
Sal: Store Torungen
Dato: