A Tribute to Dire Straits – Brothers in Arms Tour


«A Tribute for Dire Straits – On The Swedish Nights»

Etter utsolgte konserter i hele Sverige på deres mangeårige turneer, tar «A Tribute for Dire Straits – On The Swedish Nights» turen til Norge.

«Vi har reist Sverige rundt med dette showet i 6 år, men vi er fremdeles overveldet av publikums fantastiske tilbakemeldinger», sier Stefan Jonsson

Alle som elsker Mark Knopfler og hans old band Dire Straits har noe å glede seg til. Tittelen «On The Swedish Night» henviser til Dire Strait´s populære album «On the Night»

Alt startet som en morsom ide på en café i hjembyen deres. Bandet; bestående av Totte Rajamäki, Stefan Jonsson, Sven Hammarström, Ola Johansson, Janne Stål og Martin Lindqvist ønsket å lage en lokal musikkscene i hjembyen. Og resultatet ble en hyllest til Dire Straits.

Men det var ikke bare et lokalt fenomen, i dag turnerer de mye og blir rost av både publikum og kritikere for sine tolkninger av Mark Knopflers legendariske band. I forkant av den forestående turneén lover bandet å levere den beste hyllesten til Dire Straits noensinne. «Før denne turen har vi kuttet ut alt annet for å levere det største og beste vi noensinne har gjort» sier Totte Rajamäki.

Dire Straits var startet av Mark Knopfler, John Illsley, David Knopfler og Pick Withers i 1977 og ble en verdenssuksess. Gjennom World Tour 1985-1986 ble det solgt 3 millioner billetter og bandet solgte over 100 millioner plater med hits som «Sultan of Swing», «Walk of Life» og «Money for nothing». Dire Straits mest solgte album, «Brother in Arms» var det første album som solgte over en million eksemplarer av det nye CD-formatet. Bandet ble oppløst i 1995, men deres hits lever fremdeles og fortjener hyllest til Dire Straits på denne turneen.

Presse:

A Tribute to Dire Straits is high standard – Corren

Stefan Jonsson´s guitar game is phenomenal – The Barometer

The World´s Best Interpreter of Dire Straits – Västerviks avis

Dire Straits Tribute:

Totte Rajamäki – sang og gitar – Stefan Jonsson – solo gitar – Jan Steel – bass og sang –
Martin Lindqvist – saksofon, keyboard og percussion – Ola Johansson – Trommer –
Sven Hammarström – Keyboard

Mer info: http://www.direstraits.seDato_ukonvertert: 2021-09-22T19:00:00+02:00

Dato Full: 22. September 2021 19:00

Dato Kun: 22. September 2021

Klokka: 19:00

Pris fra: 480

 

Sted: Arendal Kulturhus
Sal: Store Torungen
Dato: